Hvordan arbejder vi?

Posted by: 04 apr 2013

Inde i opgaverne vil du finde ikoner der viser dig om du skal arbejde alene, i makkerpar eller i en gruppe.

 

AleneAlene:
Dette tegn betyder at opgaven skal løses en og en. Det er godt at kunne arbejde selvstændigt. At lære at gå til en opgave, løse den så godt man kan og bede om hjælp når man går i stå.Når du arbejder alene er det vigtigt at du sidder et sted hvor du kan koncentrere dig. Arbejd selvstændigt men brug den hjælp du kan få.

 

 

Par2Arbejde i par:

Man arbejder sammen i par for at kunne bruge hinandens styrker og blive inspireret af det den anden siger. Det er derfor vigtigt at I skiftes til at snakke og lytte. Hjælpe hinanden og vær hele tiden opmærksom på at begge har en opgave i forhold til den opgave I har.

 

 

GruppeArbejde i grupper:
Når I arbejder i en gruppe skal alle have en rolle. Tænk på at bruge hinanden og aftal gerne hvem der gør hvad. Tag ind imellem en runde hvor alle siger noget om det i har gang i. I vil få brug for at arbejde i grupper mange mange gane i livet. Et godt gruppearbejde er når alle bidrager og lærer. Når én i gruppen laver det hele fordi han eller hun er bedst til det er det dårligt gruppearbejde fordi ingen egentligt lærer noget og kun en deltager.